Hop til hovedindholdet

Bundsbæk Mølles Venner

Workshop i fermentering


Dato og tid

Mandag d. 13. oktober 2025 kl. 12:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 13. oktober 2025 kl. 11:30

Sted

Bundsbæk Mølles Venner, Bundsbækvej 27, 6900 Skjern, 6900 Skjern Bundsbæk Mølles Venner
Bundsbækvej 27, 6900 Skjern
6900 Skjern

Workshop i fermentering


Beskrivelse af arrangementet

Fermentering er en ældgammel, traditionel konserveringsmetode, der er let at lære. Fermenteret mad findes overalt i verden, helt sikkert også i dit køkken, måske uden at du er klar over det.
Det er let at fermentere grøntsager, bare man følger to eller tre vigtige grundlæggende regler. Kom og lær det – det vil berige dit køkken med helt nye smagsoplevelser.

På letforståelig vis vil du få en kort indføring i fermenteringens forunderlige verden og så selv tilberede et par glas med fermenteret kål.

Der vil også være en lille smagsprøve, og efterfølgende er der mulighed for en kop kaffe og et stykke kage i Bundsbæk Mølle fine stuer (ikke inkluderet i prisen for workshoppen).

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Bundsbæk Mølles Venner
Tlf: +45 21448501
ledingvej@hotmail.com

Kontaktinformation til arrangør

Bundsbæk Mølles Venner
Tlf: +45 21448501
ledingvej@hotmail.com